Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 20:00
Zondag Gesloten

Privacy

Uw persoonsgegevens kunnen met uw toestemming worden opgenomen in het klantenbestand van Modique. Dit betreft een zogenaamde klantenkaart, waardoor ook een vastgestelde korting kan worden verkregen. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het voeren van een verantwoord klantenbeheer en uitsluitend voor eigen marketing doeleinden.
Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.
Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen / reclame meer wenst te ontvangen, kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Ons pand is voorzien van camera-bewaking. De opnamen worden gedurende enige tijd bewaard. Cameratoezicht in onze winkel maakt zo min mogelijk inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van klanten. Met deze gegevens wordt zo vertrouwelijk mogelijk omgegaan.

Garantie

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing. (Zie algemene voorwaarden) Als u een product koopt heeft u recht op 8 dagen omruilservice.

– Om hygiënische redenen kan ondergoed NIET geruild , worden.
– Artikelen met korting of aanbiedings artikelen nemen wij NIET retour.
– Ruiling is mogelijk, waarbij het artikel in originele staat dient te zijn (kaartjes / labels / verpakking intakt). Tevens dient de kassabon te worden overlegd. Ruiling geschied niet tegen contant geld.