Info

In het sfeervolle dorp Westerbork in Drenthe is sinds 1988 gevestigd een allround modewinkel onder de naam Modique. Onze collecties zijn actueel en aantrekkelijk voor jong en oud. Wij leveren dames- en herenkleding aan particulieren. Wij heten U dan ook van harte welkom.

Of het nu om comfortabele, trendy jeans gaat, of om een klassieke, tijdloze outfit: voor alle modewensen kunt u uitstekend terecht bij Modique in Westerbork. Modique biedt een gevarieerde collectie voor zowel dames als heren. Door het aanbod van de vele merken treft u een vaak wisselende assortiment, waarin de meest recente trends altijd goed vertegenwoordigd zijn. De modewinkel staat bekend om haar eerlijke adviezen en klantgerichte service. De boetiek kan zich dan ook geen betere reclame wensen als mensen de aangeschafte kleding met plezier dragen. Daar maakt Modique zich dan ook sterk voor. Het hoogwaardige dienstbetoon heeft er inmiddels voor gezorgd dat hun klantenkring zich heeft uitgebreid tot heel Drenthe.

De collectie bevat klinkende namen zoals Mustang, Yest, Dreamstar, Signature, Brandtex, Micha, Gerke en Setter voor de dames en TwinLife, Mustang, Meyer, Hajo, Redpoint, BlueSeven voor de heren. Ook kunt u er terecht voor nachtkleding, been- en ondermode. Een recente toevoeging aan de sieradencollectie zijn de magnetische versierselen van Energetix. Deze hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar bieden ook een positief effect op de gezondheid.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een vrijblijvend kijkje nemen. Het verkoopteam, bestaande uit Ali, Ria Cora, Willeke, Anneke en Janny, staat voor u klaar om u gastvrij te ontvangen. Modiquebeschikt bovendien over een ruime parkeergelegenheid. Zo heeft u alle tijd om uitgebreid te winkelen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *